Mac and Cheese Balls



Cooking time: 5 minutes
Prep time: 2 hours
Servings: 6
Ingredients:
3 cups breadcrumbs
½ pound Parmesan
1 pound macaroni
2 cups cream
2 tbsp flour
2 eggs
2 tbsp butter
½ pound Mozzarella
1 pound Cheddar cheese
Instructions:
1. Prepare the bowl with the boiling water and cook macaroni for 9 minutes.
2. Mix melted butter with the flour in the bowl on the fire.
3. Add cream and mix this sauce for the two more minutes.
4. Take off the fire and add cheese to the mixture.
5. Add cheese mixture to the macaroni.
6. Put the dish into the fridge for 2 hours to rest.
8. Make circles from the macaroni.
9. Mix eggs with the cream and add to the macaroni.
10. Put balls into the breadcrumbs.
11. Switch on Air Fryer and preheat it up to 400oF.
12. Place cheese balls for 8 minutes in the Air Fryer.
13. Serve this dish with the creamy sauce.
(Nutrition: Calories 210 | Total Fat 12g | Net Carbs 15g | Protein 10g)

Post a Comment

0 Comments